Client publishing

Er en enkel advertorial ikke nok, kan du også få lavet et helt magasin, der sætter dine produkter og ydelser ind i et overordnet univers med læseværdige artikler og et elegant og indbydende layout. På den måde kan du tilbyde læserne en eksklusiv magasinoplevelse og samtidig åbne deres øjne for dine kvaliteter. Det er især en god ide for større virksomheder eller brancheorganisationer, der ønsker at styrke deres brand og skaffe loyale kunder.

Vi har 15 års erfaring fra magasinbranchen og kan hjælpe dig med hele processen fra tanke over tekst til tryk eller skærm, så tekst og billeder arbejder sammen og rammer læseren optimalt. Igennem et tæt samarbejde med fotografer, stylister, skribenter og AD’ere kan vi sammensætte og udforme lige netop dit magasin på den bedst tænkelige måde.

Et kundemagasin har flere fordele i forhold til traditionel annoncering:

  • Du får ikke blot én annonce i et magasin, du ikke selv har indflydelse på – du er selv med til at bestemme hele magasinets indhold.
  • Læseren er mere modtagelig for dit budskab, fordi det redaktionelle indhold og den eksklusive indpakning højere troværdighed.
  • Læseren får en mere positiv opfattelse af virksomheden – hvilket skaber større loyalitet over for dine produkter.
  • Magasinet har en høj gemmeværdi og dermed længere levetid.